Skip to main content

Social Dining

Brundlund Live er en tværkulturel festival, hvor vi sammen mødes om musikken, kunsten, kulturen, men i særdeleshed også om den gode mad. Som noget helt særligt er det muligt at deltage i langbordsmiddage/social dining, som tilbydes som en frokost- og aftenversion. Her sættes fællesskabet i fokus og man kommer til at snakke med sidemanden – også selvom man ikke kender ham eller hende.

Middagene vil blive afholdt i tipitelte med hyggelig indretning og stilen er inspireret at det skønne Frankrig, som netop også Franciska Clausen var så stor fan af. Omdrejningspunktet for maden er det velsmagende franske køkken. Menuen er sammensat af Det Franske Hus og kan ses herunder.

Menu:

Frokost: Coq au Riesling med garniture og salat
Aften: Andeconfit (langtidsimret andelår) med garniture og salat UDSOLGT

Ønsker du et vegetarisk alternativ, kan du skrive til aabenraalive@aabenraalive.dk og oplyse dit ordrenummer, så sørger vi for resten.

Det Franske Hus

Thierry Manane, der står bag Det Franske Hus i Broager, stammer oprindeligt fra det skønne Alsace og har bl.a. taget sin eksamen på den meget anerkendte franske restaurant L’Auberge de l’Ill, der på daværende tidspunkt var kåret som Frankrigs bedste restaurant og var honoreret med 3 michelin-stjerner. Efterfølgende har Thierry arbejdet på flere forskellige restauranter i Aarhus inden han kom til Sønderjylland, hvor han i dag brillierer med fransk kokkekunst til alt fra bryllupper, firmafrokoster og take-away-picnickurve under Det Franske Hus. 

Med Thierry Manane og Det Franske Hus kan man forvente fransk mad i særklasse, hvor omdrejningspunktet altid er den gode kulinariske oplevelse. Og det er selvfølgelig Det Franske Hus, der skal levere maden til vores langbordsmiddage til Brundlund Live, hvor du kan forvente fransk stemning for alle pengene i vores hyggelige langbordsmiddagstelte.